Inddækninger af høj kvalitet

Er du også træt af det vand der drypper ned gennem loftet eller måske ned igennem udluftningen til badeværelset eller et helt tredje sted?

Man siger at det sted på et tag der er mest udsat, er der hvor der er ”gennembrud”. Det vil sige der, hvor din skorsten er og måske en taghætte til emhætte eller badeværelse udluftning eller noget helt andet.

Derfor montere man inddækninger f.eks. ligesom på disse kviste.

Kvalitets materiale

Disse to kviste er monteret med inddæknings materialet BLY.

Man har dog ikke måtte bruge bly som inddæknings materiale siden november 2017, med mindre at ejendommen/bygningen er fredet

Derfor bruger man nu til dags et erstatnings materiale ved navn Fast flash ved normale ejendomme/byggerier hvilket består af et strækmetalgitter af aluminium, som er støbt ind i en silianmodificeret polymergummi.

Inddækninger
Inddækninger

Miljøvenlige materialer til inddækningerne

Dette betyder også at Fast flash er miljø korrekt produkt.

Dog ved montering af inddækning på naturskifer og eternitskifer tage bruges Fast flash ikke, men derimod udføres de med zink som hånd bukkes efter lige præcis din opgave.

Og endelig findes der også en såkaldt ”skjult inddækning” som ofte bruges på kviste langs flunkerne

Kort sagt: Hos Razzer´s blik og rør ved vi alt der er at hvide om inddækninger og er derfor den perfekte blikkenslager til lige præcis din inddækning.